+31434584165 info@bureaugeluid.nl showroombezoek op afspraak mogelijk

G E L U I D S O N D E R Z O E K ,   T R I L L I N G S O N D E R Z O E K ,   A K O E S T I E K   E N   B I N N E N K L I M A A T

Horeca

binnenklimaat

Bij de aanschaf of verbouwing van horecapanden adviseren wij in een vroeg stadium een quick-scan uit te voeren. Bij horecapanden worden immers strenge eisen gesteld aan de geluidwering.

Het concept quick-scan van Bureau Geluid is uniek: snel, deskundig en tegen een aanvaardbaar tarief worden de akoestische situatie en de mogelijkheden tot exploitatie in beeld gebracht.

quick-scan

De quick-scan is door ons opgezet op vraag van horeca ondernemers en eigenaars van horeca-panden. Teneinde snel een indruk te krijgen van de mogelijkheden van een pand en om een budget op te kunnen stellen voor een verbouwing is een meetmethode ontwikkeld waarmee we deze aspecten kunnen inschatten. Hiervoor worden ter plaatse metingen verricht.

In de rapportage wordt aangegeven wat het maximaal toelaatbare geluidsniveau is, hoe de instelling van een limiter of geluidbegrenzer moet zijn en welke principe maatregelen getroffen kunnen worden om het geluidsisolatieniveau te verhogen. Via deze quick-scan wordt snel inzichtelijk wat de mogelijkheden en de aandachtspunten in uw pand zijn.

prijsaanvraag

Wanneer u meer informatie wenst over de mogelijkheden in uw specifieke situatie, neem dan contact met ons op of doe een prijsaanvraag.

Contactgegevens

 

 

St. Gerlach 47
6301 JA Houthem
Valkenburg aan de Geul
Nederland

+31434584165
info@bureaugeluid.nl

Bedrijfsgegevens

btw nummer: NL815412423B01
kvk nummer: 14074915
IBAN: NL56ABNA0432651756
BIC nummer: ABNANL2A