+31434584165 info@bureaugeluid.nl showroombezoek op afspraak mogelijk

R U I M   2 0   J A A R   E R V A R I N G   I N   G E L U I D M E T I N G E N   E N   K A L I B R A T I E S

 Wij zijn wegens de zomervakantie gesloten van 23 juli tot 25 augustus.
Stuur in deze periode alstublieft geen meetapparatuur voor kalibratie aan ons toe!

 Verstuur pas weer na 25 augustus, of neem eerst contact met ons op.

Retourvoorwaarden

De wet 'kopen op afstand'

  • De Wet 'Kopen op Afstand' geldt alleen bij consumentenkoop, oftewel een koop tussen een zakelijke verkoper (Bureau Geluid) en een consument. Een consument is iemand die per definitie niet handelt vanuit een beroep of een bedrijf. Een bedrijf, of iemand die een bestelling plaatst uit naam van een bedrijf, kan zich dus niet beroepen op het consumentenrecht.
  • Op elke aankoop uit onze webshop zit een wettelijke bedenktijd van 14 dagen indien het gaat om een consumentenaankoop, dus niet een aankoop door een bedrijf, of een aankoop door iemand die een bestelling plaatst uit naam van een bedrijf. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Indien u retourneert moet dit binnen 14 dagen.
  • Indien het gaat om een aankoop door een bedrijf, of een aankoop door iemand die een bestelling plaatst uit naam van een bedrijf is het onder voorwaarden soms mogelijk een aankoop om te ruilen tegen een andere aankoop met verrekening van de prijs en eventuele kosten. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op.
  • De originele verpakking mag niet gescheurd, geplet of beschadigd zijn als u een product retourneert.
  • Het product is niet gebruikt en is alleen uit de verpakking gehaald om de functionaliteit ervan te testen zonder het te gebruiken.
  • Retour gezonden producten zullen na ontvangst worden geïnspecteerd. Indien uit de inspectie blijkt en aantoonbaar is dat het product is gebruikt dan wel niet meer geschikt is voor wederverkoop zal de retourzending niet geaccepteerd worden.
  • De kosten voor retourzending zijn voor uw rekening, het retourbedrag is het aankoopbedrag inclusief de aankoopverzendkosten, dus niet de retourverzendkosten.
  • U vult voor het terugzenden van producten het 'formulier voor ontbinding / herroeping' in dat u hieronder kunt downloaden.
  • Stuur dit formulier en de goederen vervolgens goed verpakt en gefrankeerd toe aan het adres vermeld in het 'formulier voor ontbinding / herroeping'.

Er is geen pdf plugin, maar kunt het pdf bestand downloaden.

Contactgegevens

 

 

St. Gerlach 47
6301 JA Houthem
Valkenburg aan de Geul
Nederland

+31434584165
info@bureaugeluid.nl

Bedrijfsgegevens

btw nummer: NL815412423B01
kvk nummer: 14074915
IBAN: NL56ABNA0432651756
BIC nummer: ABNANL2A